Reviewpagina van kunstveiling online. 

 

plaats hieronder a.u.b. uw ervaringen met kunstveiling online.




Reageer

Naam:
Reactie:
Code: (onleesbaar?) code



Reacties

//fabian-art.nl/page/comments_update
content_reviewskunstveiling
nl
1482570058
Naam: Martin Rurenga
Geplaatst: 24 dec 2016 10:00:58
Reactie: Hoi, ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinsten
een prachtig XXL werk gekocht via de veiling. Helemaal blij mee.
Goede ervaringen met kunstveiling online, betrouwbaar en vlotte afwikkeling!
Ook een schilderij laten bezorgen en dat ging netjes, snel en probleemloos !

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen, een goede jaarwisseling en alvast een heel gezond en Kleurrijk 2017 !

Naam: Gert
Geplaatst: 8 dec 2016 19:10:46
Reactie: We zijn zeer tevreden met de werken die we via de veiling hebben aangekocht. We hadden reeds enkele werken van Fabian, dus wisten we wel hoe zijn werken een meerwaarde voor een interieur kunnen zijn, doch zijn deze doeken alweer een schot in de roos en hebben ze reeds een geschikte plaats in ons huis gekregen. Keep up the good work Fabian & Falyn

Naam: Mark
Geplaatst: 19 aug 2016 17:44:50
Reactie: De doeken die we hebben ontvangen zijn echt super!!!!
We zijn er erg blij mee....
De iets latere levering is uiteindelijk super opgelost.
Top!!!!
De volgende keer ga ik weer hier bestellen...

Naam: Den
Geplaatst: 6 jul 2016 15:08:55
Reactie: Super blij met de 2 schilderijen van Fabian...bedankt Fabian voor het mooie werk.

Naam: Niels de Bruin
Geplaatst: 30 jan 2016 01:15:35
Reactie: Wèèr een prachtig werk gekocht via de veiling. Helemaal blij mee. Het zijn schilderijen waarbij je echt even stil staat om al het moois te ontdekken.

Service is uitstekend!

Naam: Stijn en Norsiah
Geplaatst: 17 sep 2015 21:17:17
Reactie: Vorige week onze 2 schilderijen opgehaald en ze zijn in het echt inderdaad nog mooier dan op de foto. Heel erg bedankt , wij zijn super blij!

Naam: Janneke
Geplaatst: 27 mei 2015 16:04:07
Reactie: Hoi, ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinsten, veel mooier in het echt dan op de foto! Kom zeker terug en bedankt.

Naam: Elmar marijn Roeper
Geplaatst: 19 feb 2015 14:23:11
Reactie: Ziet er keurig uit ga zo door, ik hoop dat er in de toekomst mij kunstwerken ook van mij morgen bij staan.

Naam: Roel
Geplaatst: 19 feb 2015 10:41:39
Reactie: Prachtig stel Fabian en Falyn, klantgerichte artiesten!
Veel kleur, vrolijk en fris, ik zeg prima zo!
Via links wordt er geen nieuwe pagina geopend je verlaat dus de pagina van Fabian art.

Naam: Sander van Leeuwen
Geplaatst: 19 feb 2015 08:59:54
Reactie: Erg leuk om Fabian ook te ontmoeten bij het ophalen van het werk. Leuk om te zien waar hij werkt.

Naam: haqns en rieke liogtelijn
Geplaatst: 19 feb 2015 07:58:22
Reactie: ziet er prachtig uit mooie werken ga zo door

Naam: Fabian (beheerder)
Geplaatst: 19 feb 2015 07:52:46
Reactie: Beste Theo,

Bedankt voor uw commentaar. Wij proberen dit spoedig op te lossen. vr.gr. Fabian

Naam: Theo Schoonhoven
Geplaatst: 19 feb 2015 03:38:43
Reactie: Via de Veiling al wat werken gekocht zo komt het voor de gewone man ook binnen het bereikt wat ik prettig vind de werken zijn fantastisch mooi in het echt.
Alleen een andere manier van veilen b.v. vanaf een start bod bieden of de reserve Price laten zien als die bereikt is zal het veilen nog aantrekkelijker maken en de verkoop zeker doen vergroten.

Naam: robert westenberg
Geplaatst: 18 feb 2015 11:34:32
Reactie: Blij, ontzettend mooi groot wandvullend werk play the gitar gekocht.
op de muur komt het pas echt tot zijn recht veel mooier dan op de foto.
nette snelle service en prima telefonisch contact gehad met fabian art.

Thnx voor dit mooie werk , ik win ook eens wat :) (via de veiling gekocht en zodoende kwam dit kunstwerk binnen mijn bereik) :)

Naam: Fabian (beheerder)
Geplaatst: 14 feb 2015 17:12:37
Reactie: Hoi Koen,

Bedankt voor je leuke beoordeling! Zijn wij blij mee..tot snel! gr. Fabian

Naam: koen
Geplaatst: 11 feb 2015 11:10:13
Reactie: net het doek ''nice trip'' binnen gekregen!! echt een top werk!! wij zijn er super blij mee!! hoop dat er nog veel werken volgen, fabian bedankt!

Naam: Gerard
Geplaatst: 10 feb 2015 14:03:04
Reactie: Mooie werken gewonnen op de kunstveiling van Fabian-Art, persoonlijk opgehaald bij Fabian zelf in het atelier en daarna met het gezin naar het centrum van Alkmaar geweest om te winkelen. De werken zijn veel mooier in het echt en hebben ook een superleuke dag gehad!

Naam: Carlos
Geplaatst: 8 feb 2015 17:50:09
Reactie: Twee keer in het atelier geweest om de schilderijen af te halen. Leuke ontvangst en heel prettig persoon. Leuk ook om zijn atelier te zien. Ik ben fan van zijn schilderijen, voor mij een combinatie van zijn eigen inzicht en zijn tijd met Herman Brood. Ook een schilderij laten bezorgen en dat ging snel en probleemloos !

Naam: Eelke
Geplaatst: 6 feb 2015 08:03:15
Reactie: Ondertussen hebben we 5 werken van Fabian, in diverse stijlen, aangekocht. Het blijft een feest om ze te ervaren.

Maar bovenal ben ik zeer tevreden over de persoonlijke inzet van Fabian zelf. Hier en daar was wat stagnatie bij het afleveren van de werken, maar door zijn persoonlijke inzet is dit helemaal goed gekomen. Sterker nog, hij heeft er nog een schepje bovenop gedaan om ons helemaal tevreden te stellen. Boven het feit dat hij prima werken maakt, is Fabian te prijzen als mens. Top!

Naam: jasmijn
Geplaatst: 5 feb 2015 15:35:09
Reactie: Blij met het mooie kunstwerk van Fabian, was mooier in het echt dan op de foto. Kom zeker terug. vr.gr. Jasmijn elschot

Naam: Vincent
Geplaatst: 2 feb 2015 06:52:29
Reactie: Goede ervaringen met kunstveiling online, betrouwbaar en vlotte afwikkeling! bedankt.