Angels of Light - Wereld Ouders

 

Fabian en Falyn zijn gevraagd om mee te werken aan het project Angels of Light i.s.m. Wereld ouders. Fabian en Falyn hebben een chopperbike beschilderd die vervolgens geveild op een speciale gala avond voor dit hele goede doel.

 

 

Angels of Light Gala: ‘Support My Ambition’

Mede dankzij de sponsoren, gasten en vrijwilligers hebben wij vorige editie 193.488 Euro weten op te halen voor ons kinderziekenhuis op Haïti.
Dit geld is volledig tot zijn recht gekomen. Hier zijn wij nog steeds zo blij mee en dit jaar willen we geld ophalen voor de kinderen in onze projecten om hun ambitie waar te maken: op dit moment krijgen 5400 kinderen een basisopleiding. Er is nu niet voldoende geld om alle kinderen een vakopleiding of hogere beroepsopleiding te laten volgen. Juist met deze opleidingen maken zij kans om hun ambities waar te maken. Hiervoor maken wij ons nu hard voor.

 

 

Op 9 november a.s. gaan wij een droom belevenis in het licht neerzetten voor kinderen en ouders om onze wereld kinderen de kans te geven op een zelfstandige toekomst. Het is een exclusieve gala, voor een exclusieve doelgroep. Denk aan mensen die genoteerd staan in de quote 500. Dit zijn gasten en kennissen die WereldOuders willen steunen en al steunen.

Zie ook: www.wereldouders.nl/presentatie en http://www.wereldouders.nl/angels-of-light-gala-grootse-familie-avond

 

Lieve Fabian en Falyn,

‘Een sprookjesachtige avond die kinderen en ouders als dierbare familieherinnering meenemen. Uniek, warm, bijzonder en direct gelieerd aan de kinderen in onze projecten. Met als wens: geld ophalen voor ons SUPPORT MY AMBITION programma waarmee WereldOuders de ambities van kinderen in Latijns-Amerika kan waarmaken’.

 

Quote Claudia Stoelinga van wereldouders:

 

Dit was onze droom voor deze tweede editie van hét familiegala van Nederland, het Angels of Light Gala dat op 9 november j.l. plaatsvond in het NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam. Afgelopen zaterdag is deze droom in vervulling gegaan. Samen met al onze gasten, ruim 50 sponsoren en artiesten en 150 vrijwilligers hebben we een fantastisch bedrag van € 125.000 opgehaald. Ongelofelijk! Dit hadden we nooit durven dromen en dit was nooit gelukt zonder de passie en het enthousiasme van alle betrokkenen.

 

We zijn jullie dan ook ongelofelijk dankbaar: THANK YOU FROM THE BOTTOM OF OUR HEARTS!

 

Dankzij de ambitie en warme harten van jullie allemaal is deze bijzondere avond wederom met zo min mogelijk kosten gerealiseerd. Zeer bijzonder, zeker in deze tijden en daarvoor kunnen wij jullie niet vaak genoeg bedanken. De te gekke chopper heeft maar liefst € 1.600,- opgehaald en is gekocht door de heer Taco Ketelaar. Hij en zijn zoon waren er echt ontzettend blij mee! Ik heb de fiets zondag van het Krasnapolsky naar het huis van de directeur van WereldOuders in West gefietst en er struikelde zelfs iemand toen hij naar de fiets aan het kijken was! Wat een blikvanger!

 

  

Zie ook het programmaboekje online: 

http://issuu.com/wijvanwereldouders/docs/programmaboekje_angels_of_light_gal

//fabian-art.nl/page/_news_ajax
11