De nieuwe mixed media stijl schilderijen van Fabian 

 

Fabian mixed media schilderijen. Deze nieuwe mixed media schilderijen zijn onder andere gemaakt met diverse gemengde technieken. Deze unieke mix word gemaakt met fotografie en acrylverf en tevens voorzien van diverse toevoegingen van materialen, tekst(en), sjablonen, toegepaste kunst en dikke verf in de eindbewerking veelal met paletmes en/of rechtstreeks uit de verfpot. Hierdoor ontstaat er een reliëf in het schilderij wat een verassend en mooi effect geeft. Eventueel in overleg met de wensen van de koper van het schilderij. Het zijn unieke werken. Elk schilderij word op zijn eigen unieke manier bewerkt met dikke verf. Wilt u een groter formaat bestellen van uw favoriete mixed media schilderij? Dat is zeker mogelijk.

De meeste werken kunnen wij leveren met een maximaal formaat van ca. 3x1,5x4,5 meter en bijna alle formaten die tussen deze afmetingen zitten.

Er is dan wel een meerprijs aan verbonden. Indien u dit wilt, stuur dan even een mailtje naar fabian@fabian-art.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liever een persoonlijk kunstwerk laten maken?

 

Wilt u een persoonlijk exclusief kunstwerk laten maken door Fabian? Dat is mogelijk. Op basis van uw eigen foto’s, ideeën of een bepaald thema maakt Fabian speciaal voor u een persoonlijk en eigenstijds schilderij. Uniek, bijzonder en helemaal in de stijl van Fabian. En dat doormiddel van uw eigen fotomateriaal.

Een persoonlijk kunstwerk is een blijvende herinnering aan een bijzondere situatie of persoon of levens gebeurtenis.  U kunt het zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van een dierbaar familielid, vakantiefoto’s, auto, huis of een familieportret met uw kinderen. Alles is mogelijk en sky is "the limit". Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk origineel kunstwerk? Neem contact op met Fabian-Art voor meer informatie.

Deze schilderijen kunnen tot een zeer groot formaat van 3 meter worden gemaakt. Maar een klein formaat vanaf 60x80cm of groter is ook mogelijk.  

Vraag vrijblijvend informatie hier aan: fabian@fabian-art.nl 

 

 

 

Bekijk hier de nieuwe mixed media werken!

 

 

//fabian-art.nl/page/_news_ajax
8